HomeФотоапарати

Справка или консултация  за сервизната услуга за видео камера или цифров апарат  в СОФИЯ  можете да направите на телефони: 02 9753890 , 02 8844396 и 0889930000.

Сервизната база се намира на адрес: Младост, бл. 1 Г, Партер – Централна сервизна база.

Email: canon@panservice-bg.com

Работно време: Понеделник – Петък от 9 до 19 часа

„Пан сервиз “ ООД разполага с технологично и тестово оборудване на производителя на цифрови камери и фотоапарати CANON за осъществяване на настройките на уредите. Това оборудване е инсталирано в специализирания сервиз намиращ се в Младост .бл.1 Г.

За извън гаранционни ремонти , клиентът е необходимо да изпрати уреда с описание на дефекта , опис с какви аксесоари изпраща уреда / каква е комплектността /.

При приемане на уреда в сервиза и установена  разлика в описа и съдържанието на пратката , сервизът информира Клиента и не предприема действия до изясняване на разликата.

Транспортът при извън гаранционните ремонти е за сметка на Клиента.

Сервизът не носи отговорност за дефекти причинени от транспортирането. За целта по желание на Клиента , се прави застраховка при превозвача.

След диагностика , сервизът съгласува цената на ремонта с Клиента и при потвърждаване на цената , уредът се ремонтира.

След приключване на ремонтирането на уреда , сервизът изпраща обратно на Клиента уреда , заедно с фактура за ремонта.

Разплащането е с наложен платеж и се осъществява чрез спедиторската фирма.

„Пан сервиз“ ООД  работи със “ СПИДИ“.

Освен в тази база , извънгаранционни ремонти   могат да се извършват и в другите сервизни бази  на “ Пан сервиз“ ООД при условие ,че дефектът е лек и не изисква специализирана апаратура за настройка.